Úplne nový elektronický katalóg TRP: 70 000 položiek a 17 jazykov

The-New-DAF-CF-series--DAF-XF-series
Úplne nový elektronický katalóg TRP: 70 000 položiek a 17 jazykov

Spoločnosti DAF Trucks a PACCAR Parts predstavujú celkom nový elektronický katalóg dielov „TRP eCatalogue“. Viac ako 70 000 dielov pre všetky značky nákladných vozidiel a prívesov v 17 jazykoch nájdete na www.trpparts.com.


Od spustenia programu TRP spoločnosti PACCAR Parts v roku 1994 sa sortiment podstatne rozšíril. Na začiatku to bolo len 300 položiek dielov, postupne sa však ponuka náhradných dielov a príslušenstva špičkovej kvality pre všetky značky nákladných vozidiel a prívesov rozrástla do súčasnej podoby.

Zrýchlené vyhľadávanie
„V tomto novom katalógu, ktorý ponúka našim zákazníkom prvotriedny a komfortný servis, je teraz viac vyobrazení a podrobnejší opis dielcov,“ hovorí riaditeľ marketingu spoločnosti PACCAR Parts Bram Vermolen. „Je nám jasné, že prioritou zákazníkov je, aby si mohli ten správny diel objednať ľahko a rýchlo, len prostredníctvom niekoľkých kliknutí myšou. Preto sme rozšírili možnosti aj o vyhľadávanie pomocou názvu dielu, jeho OE číslom alebo číslom dielu dodávateľa, čím sa všetko podstatne zjednodušilo. TRP eCatalogue ponúka tiež možné alternatívy a súvisiace produkty k vyhľadanému dielu, potrebné pre vykonanie opravy, čo ďalej prispieva k zvýšeniu kvality, efektívnosti a skráteniu doby opravy vozidla.“

Brand-new-PACCAR-Parts-TRP-eCatalogue-70000-parts-just-a-few-clicks-away-from-the-workshop

17 jazykov, všetky zariadenia
Nový TRP eCatalogue je dostupný v 17 jazykoch. Samozrejmosťou je čeština a slovenčina. „Je tu dokonca aj po čínština a arabčina,“ hovorí Bram Vermolen. TRP eCatalogue je optimalizovaný pre všetky webové prehliadače a môže byť prevádzkovaný na desktopových i mobilných zariadeniach (tablety aj inteligentné telefóny). Diely TRP môžete objednať v sieti viac ako 1 000 dealerov spoločnosti DAF, v obchodoch TRP Stores a v on-line e-shopu.


  • Ojazdené vozidlá First choice

    Ponúkame široký sortiment ojazdených nákladných vozidiel v rámci programu First Choice, ktoré sú ako nové a pripravené k prevádzke.

    Ďalšie informácie
  • Informácie pre nadstavbárov

    Jednoduchý prístup k obsiahlym a aktuálnym pokynom k montáži, výkresom podvozkov, listom s technickými údajmi a ďalším informáciám.

    Ďalšie informácie
  • DAF kolekcia

    Spoločnosť DAF predstavuje úplne novú kolekciu oblečenia a darčekových predmetov, ktoré sú štýlové, ležérne a tej najvyššej kvality. Od čiapok po pohodlné bundy a od hodiniek po mimoriadne detailné miniatúrne modely DAF.

    Ďalšie informácie